Som la Carol i l’Ariadna.

Som dues noies, els camins de les quals es van creuar en un pati d’escola, i després d’alguns anys d’amistat, decidim iniciar aquest projecte, resultat dels nostres interessos i inquietuds.

Es aquí on neix Posicionam.

La Carol, programadora de professió i amant del disseny, i l’Ariadna, llicenciada en periodisme, posteriorment formada en marketing digital i posicionament als buscadors, i sobretot i capaç de passar-se hores i hores davant l’ordinador buscant, provant i descobrint.

Amb la voluntat d’assessorar-vos en el món d’internet i gestionar la vostra presència corporativa dins la xarxa,  posem a la vostra disposició els nostres coneixements i la nostra experiència acumulada durant els anys.

En aquesta aventura tenim al nostre costat col.laboradors professionals també amb molts anys d’experiència que ens permeten oferir solucions globals en tots els àmbits de la comunicació:

creació imatge corporativa, publicitat, video marketing, campanyes marketing on i off-line, organització d’esdeveniments, dossiers de premsa, traduccions, etc.

Sempre és un plaer treballar i formar equip amb ells.

Esperem conèixe’t a tu i al teu projecte ben aviat!

Comments are closed.